ACTO HOMENAJE A MERCÈ TRAVESSETGRÀCIES MERCÈ!!!!!! ACTE HOMENATGE A MERCÈ TRAVESET
diumenge 23 d'octubre a l'Hotel Alimara de Barcelona, de les 17h. a les 18:30h

Tel: 656 71 79 57 & 93 126 78 11  Email: secretaria@joancorbalan.com


Benvolguts amics i amigues!
Tal i com ja vàrem avançar, atenent al fet que la mort de na Mercè Traveset va ser tan sobtada com inesperada i sabent que hi ha molta gent que no va poder acomiadar-se, juntament amb la col·laboració i complicitat de la seva família, hem organitzat un acte d'homenatge per a totes aquelles persones que ens sentim cridades a compartir un espai i un temps en el seu record.
Na Mercè va ser una persona extraordinària amb una força, una claredat i una entrega a la vida i a la professió d'un valor incalculable. Els que la vàrem poder acompanyar durant les darreres setmanes i els que vàreu poder compartir amb ella les seves darreres intervencions, sabem que va estar al peu del canó, pensant en futurs projectes i noves estratègies, fins el final. El llegat que ens ha deixat és immens i la seva memòria perdurarà en el temps inspirant a futurs educadors, famílies i terapeutes, entre molts altres.
Hem pensat en un acte senzill des d'on poder-li fer arribar tota la nostra llum. Es durà a terme el diumenge 23 d'octubre a l'Hotel Alimara de Barcelona, de les 17h. a les 18:30h., amb el motiu de «Gràcies Mercè!».
En l'acte hi haurà música, algunes paraules de persones significatives en la seva trajectòria personal i professional, i també un espai on deixar-li testimonis i missatges escrits, fotografies i/o records del tipus que desitgem. És difícil gestionar totes les emocions i pensaments que conservem d'ella i aquest espai ens permetrà expressar-nos, a cadascú/na, de la manera que més ens hi acosti. Tot aquest recull quedarà per a la seva família, com un regal de tota la nostra estima cap a ella.
Tots recordem el gust de na Mercè per la bona cuina i el bon beure, i per això prepararem també un petit tast de productes de la seva estimada terra d'Organyà.
Us esperem doncs, el proper 23 d'octubre a l'hotel Alimara, (C/ Berruguete 126, cantonada amb C/ de l'Arquitecte Moragas, en el barri d'Horta, sortida 4 de la Ronda de Dalt, entre les parades de metro de Montbau i Mundet de la L3 verda).
En nom dels organitzadors de l'acte i de la família, us hi esperem!
Anna Traveset, Joan Corbalan, Joan Garriga, Carles Parellada, Jordi Vilaseca
Barcelona, 23 de setembre de 2016


GRACIAS MERCÈ!!!!!
ACTO HOMENAJE A MERCÈ TRAVESSET
Queridos amigos y amigas,
Tal y como mencionamos en su momento, teniendo en cuenta que la muerte de Mercè fue tan sorprendente como inesperada y sabiendo que hubo muchas personas que no pudieron despedirse, hemos organizado, junto con la colaboración de su familia, un acto de homenaje para todas aquellas personas que queramos compartir un espacio y un tiempo en su recuerdo.
Mercè fue una persona extraordinaria, con una fuerza, una claridad y una entrega a la vida y a la profesión de un valor incalculable. Los que pudimos acompañarla durante sus últimas semanas y los que pudisteis compartir con ella sus últimas intervenciones, sabemos que estuvo al pie del cañón hasta el final, pensando en futuros proyectos y nuevas estrategias. El legado que nos ha dejado es inmenso y su memoria perdurará en el tiempo, inspirando a futuros educadores, familias y terapeutas, entre otros muchos.
Hemos pensado en un acto sencillo desde donde poder hacerle llegar toda nuestra luz, que tendrá lugar el domingo 23 de octubre en el Hotel Alimara de Barcelona, de las 17h. a 18:30h., bajo el lema de "¡Gracias, Mercè!".
En este acto habrá música, escucharemos algunas palabras de personas que significaron mucho en su trayectoria personal y profesional. También encontraremos un espacio donde dejarle testimonios y mensajes escritos, fotografías y/o recuerdos del tipo que deseemos. Es difícil gestionar todas las emociones y pensamientos que conservamos de ella y este espacio permitirá expresarnos, a cada uno de nosotros/as, de la manera que más nos acerque a ella. Todo esto quedará para su familia como un regalo de nuestra estima hacia Mercè.
Todos recordamos su gusto por la buena comida y la buena bebida, y es por esta razón que prepararemos también una pequeña cata de productos de su tierra querida, de Organyà.
Os esperamos el próximo día 23 de octubre en el Hotel Alimara (C/ Berruguete, 126, esquina con C/ de l'Arquitecte Moragas, en el barrio de Horta, salida 4 de la Ronda de Dalt, entre las paradas de metro de Montbau y Mundet de la L3 verde).
¡En nombre de los organizadores del acto y de su familia, allí os esperamos!
Anna Traveset, Joan Corbalan, Joan Garriga, Carles Parellada, Jordi Vilaseca
Barcelona, 23 de setembre de 2016


Síguenos en Facebook.
@2016 JoanCorbalan.com. Con la tecnología de Blogger.